Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 


ON-LINE ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗTM PECS
Νοέμβριος 2016 - Δεκέμβριο 2016 
Για τρίτη συνεχή χρονιά η PECS HELLAS παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εποπτεία στους συναδέλφους που επιθυμούν να λάβουν την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήTM PECS. 

Η εποπτεία έχει διάρκεια 15 ώρες και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερεις οn-line συναντήσεις. 
Η εποπτεία δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα επαγγελματία να ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία της εξέτασης και να λάβει την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήΤΜ PECS, μία μέθοδο παρέμβασης για την επικοινωνία που είναι βασισμένη σε αποδείξεις (evidence -based practice). 

Το πρόγραμμα της εποπτείας είναι σχεδιασμένο ώστε να καλυφθεί εις βάθος τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της εξέτασης για την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήΤΜ PECS, και επικεντρώνεται στα εξής:

Η εποπτεία περιλαμβάνει ασκήσεις θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής. Επίσης οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν δικά τους video εφαρμογής του PECS με μαθητές τους ή με κάποιο συνάδελφο, πάνω στα οποία θα γίνεται εποπτεία των τεχνικών του σταδίου που εφαρμόζουν. 
Η απόκτηση της Πιστοποίησης διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή του PECS και κατά συνέπεια την υψηλής ποιότητας παρέμβαση στην επικοινωνία και την άμεση πρόοδο των μαθητών. Tα ονόματα των Πιστοποιημένων ΕφαρμοστώνTM PECS, αναρτώνται σε όλες τις ιστοσελίδες της Pyramid Educational Consultants και η πιστοποίηση έχει διεθνή ισχύ. 

Ο κύκλος εποπτείας παρέχεται δωρεάν σε όσους κάνουν αίτηση για τη Διαδικασία Aπόκτησης Πιστοποίησης Εφαρμοστή™ PECS και η παρακολούθησή του δεν αποτελεί προϋπόθεση για την εξέταση. Για τη συμμετοχή στον κύκλο εποπτείας οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξοφλήσουν μόνο το κόστος της εξέτασης για την Πιστοποίηση.
Ο κύκλος εποπτείας ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου 2016 και θα γίνει online με σύνδεση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. 
Ενδεικτικό πρόγραμμα 
12/11/2016  9:00-13:00 - Ερωτήσεις που μπορεί να υπάρχουν  από τον κάθε συμμετέχοντα σχετικά με τη διαδικασία της πιστοποίησης. Θεωρία ενίσχυσης. Ανάλυση σταδίων Ι+ΙΙ+IIIA+IIIB
19/11/2016     9:00-13:00 - Ανάλυση σταδίων IV+V+VI+Προσδιορισμοί
3/12/2016  9:00-13:00 - Ανάλυση σταδίων V+VI. Ανάλυση γραφής ενός Πλάνου Μαθήματος και Αναφοράς Προόδου Μαθητή στο PECS
17/12/2016  9:00-12:00 - Lesson plan: ανάλυση των πλάνων μαθήματος που έχει γράψει ο κάθε συμμετέχοντας Κάλυψη τυχόν αποριών
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πιστοποίηση Εφαρμοστή™ PECS και την εποπτεία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ευτυχία Αραμπίσογλου, Επόπτρια PECS, στο earabisoglou@pecs.com ή στο τηλέφωνο 6976142142.